Mitä jos sinulla olisi helpompi olo aina, kun ajattelet rahaa?

Runsaus & raha -verkkokurssi on sijoitus itseesi, tulevaisuuteesi ja olemisesi laatuun. Kurssi auttaa sinua selkeyttämään rahaan liittyvät käsityksesi ja luomaan uudenlaista suhdetta runsauteen.

Verkkovalmennuksen hinta on VAIN 49 eur, ja saat täyden tyytyväisyystakuun. Kurssi on käytössäsi kaksi vuotta ostohetkestä. Tämä on sijoitus, joka kannattaa!

Hinta sisältää jo alv. 24 %.

 

Mikä on rahan rooli oikeasti elämässäsi?

Voit päästää irti hankalista tunteista – olit sitten miljonääri tai pienituloinen.

Luo entistä toimivampi suhde rahaan

Kurssi auttaa sinua tarkistamaan rahaan liittyvät kokemuksesi ja käsityksesi.

Avaudu runsaudelle arjessasi

Mitä jos huomiosi olisi enemmän siinä hyvässä, mitä on ja voi olla?

Löysin itsestäni haitallisia uskomuksia itseen ja rahaan liittyen, mikä on aiheuttanut jumiutumista. Kurssi tuli sopivalla hetkellä, kun tavoittelen muutosta. 

– ILPO

Olen kurssin ansiosta huomannut, miten paljon lapsuus on vaikuttanut siihen, miten koen rahan. Kurssin tehtävistä on ollut hyötyä.

– MARINA

Sen sijaan, että surisin resurssien riittävyyttä, voin keskittyä toimimaan. Keskittynyt toiminta tuo minulle todennäköisesti enemmän lisää niitä resursseja, joiden menettämistä olen pelännyt.

– KAARINA

Löysin esimerkeistä oman elämäni tragediaa. Nyt tiedän, että voin ne vanhat asiat selättää. Arvokas kurssin anti. Loistavaa työtä.

– PEKKA

SUOMALAISET PANKKIKORTIT JA LUOTTOKORTIT

Voit aloittaa kurssin vaikka heti ja edetä omaa tahtiasi.

Maksu kätevästi Holvin verkkokaupan kautta.

KYLLĂ„, HALUAN MUKAAN!

Olet asettanut itsesi ihanasti alttiiksi kurssilla. Lisää samanhenkistä, kiitos!

– EIJA

Kurssi tuli oikeaan aikaan. Tajusin sinun tunnistaneen asioita, joiden kanssa olen kipuillut vuosia kykenemättä nimeämään niitä. Tästä alkaa uusi luku.

– ULLA-MAIJA 

Jännittävä kokonaisuus, kuin avaisi lahjapaketteja. Kurssi on seikkailu, mutta seikkailunjohtajalla on taito opastaa. Kivat videot, selkeät ohjeet.

– MIINA

Olen kurssin ansiosta löytämässä rohkeutta mennä kohti sitä rahaa, jonka ansaitsen. Energiani on selvästi vapautumassa. Olen kuunnellut äänitteitä nyt päivittäin.

– HEIDI

PAYPAL JA LUOTTOKORTIT

Sinulla on kurssiin KAHDEN VUODEN KÄYTTÖOIKEUS.

100 % rahat takaisin -takuu

"Vastoin yleistä luuloa materia, kuten iso palkka, lisää onnellisuutta hyvin vähän. Rikkaimmat amerikkalaiset ovat tutkimusten mukaan vain hieman onnellisempia kuin duunarit. On illuusio, että olisin kestävämmin onnellisempi, jos minulla olisi hallussani 2X eikä X."

– kirjastani Mentaaliherätys! Opas henkiseen kuntoiluun (Gummerus)